5%

نرسینو سامانه جامع خدمات درمانی

کشیدن بخیه

Suturing at home

 کشیدن بخیه در منزل یکی از خدمات مهم پزشکی است. بررسی انواع بخیه دارای اهمیت زیادی می باشد. زیرا هر بخیه برای زخم های مشخصی به کار می رود. زخم ها یا جراحات های به وجود آمده در بدن، دارای انواع متفاوتی هستند. زخم های ایجاد شده در بدن، بر اساس پارامتر های مختلفی تقسیم بندی می شوند. نرسینو این خدمات را در منزل برای شما عزیزان انجام می دهد

کشیدن بخیه در منزل نرسینو

زدن بخیه در منزل، متداول ترین روش برای ترمیم بریدگی یا زخم است. روش های دیگری که برای درمان زخم استفاده می شود شامل چسب های پوستی، نوارها یا منگنه ها هستند. گاهی اوقات، قبل از اینکه برای یک زخم بسیار آلوده یا عفونی بخیه کامل زده شود چند روز به حال خود رها می شود و یا اینکه تا زمان بهبود عفونت بخیه موقتی و شل زده می شود.
مواد یا نخ بخیه که استفاده می شود به دو دسته کلی نخ های قابل جذب یا غیر قابل جذب طبقه بندی می شوند. نخ های بخیه قابل جذب با گذشت زمان حل می شوند. بخیه های غیر قابل جذب باید در مدت زمان مشخص شده توسط پزشک برداشته شوند که بسته به محل و نوع زخم معمولاً ۵ تا ۱۰ روز است.
به طور کلی زخم ها نیاز به مراقبت و مشاهده مستمر دارند. بعد از اینکه زخم ها بخیه زده می شوند با یک لایه نازک پماد و باند پوشانده می شوند. پزشک یا پرستار در مورد نحوه مراقبت از بخیه ها دستورالعمل هایی می دهد که بیماران حتماً باید از آنها پیروی کنند.

خدمات کشیدن بخیه در منزل

انواع بخیه و کشیدن بخیه در منزل یکی از خدمات مهم پزشکی است. بررسی انواع بخیه دارای اهمیت زیادی می باشد. زیرا هر بخیه برای زخم های مشخصی به کار می رود. زخم ها یا جراحات های به وجود آمده در بدن، دارای انواع متفاوتی هستند. زخم های ایجاد شده در بدن، بر اساس پارامتر های مختلفی تقسیم بندی می شوند.
به عنوان مثال تقسیم بندی زخم ها به عفونی یا غیر عفونی بودن، یکی از روش های تقسیم بندی جراحت ها و زخم ها است. همچنین می توان زخم ها را بر اساس علت به وجود آمدن آن ها نیز، تقسیم بندی کرد. به عنوان مثال بعضی زخم ها به علت عمل های جراحی به وجود می آیند. اما بعضی دیگر از زخم ها به علت بریدگی، تصادف و یا موارد دیگر ایجاد می شوند. سطحی بودن یا عمقی بودن جراحت های به وجود آمده، نیز یکی دیگر از روش های تقسیم بندی زخم ها می باشد. میزان عمق جراحت های به وجود آمده در بدن می تواند در انتخاب نوع بخیه بسیار موثر باشد. معمولا از بخیه های متفاوتی برای جراحت های سطحی و عمقی استفاده می شود. بر اساس تشخیص پزشک باید، بخیه مناسب را برای بیمار استفاده کرد.

خدمات کشیدن بخیه در منزل

انواع بخیه

  • بخیه های جذبی
    بخیه های که قابلیت جذب دارند و معمولا برای بخیه زدن قسمت های داخل بدن استفاده می شود. به عبارت دیگر میتوان گفت مواد و نوع نخ مورد استفاده در این بخیه طوری هستند که بعد از تقریبا 60 روز جذب اعضای بدن میشوند و ضرری هم ندارند.
  • بخیه های غیر جذبی
    مواد و نخ این نوع بخیه دقیقا برعکس بخیه های جذبی است یعنی قابل جذب نیستند و حتما باید کشیده شوند پس به همین دلیل برای داخل بدن استفاده نمی شوند و به صورت تک تک یا زیر پوستی انجام می شوند.
    بخیه های تک تک کامل در سطح بیرونی زده می شوند و قابل دید می باشند به همین جهت راحت تر جدا می شوند. اما بخیه های که در زیر پوست زده می شوند فقط در دو سر زخم مشاهده می شوند که باید یک طرف آن را قطع نموده و با کشیدن طرف دیگر آن را از زخم خارج کرد و حتما باید توسط پزشک انجام شود.

اگر زخم بیمار خیلی عمیق باشد، بعد از انجام خدمات بخیه در منزل ممکن است بیمار درد و مشکلاتی داشته باشد ، به همین دلیل توصیه می شود از خدمات کشیدن بخیه در منزل استفاده کنید. کشیدن بخیه باید حتما توسط افراد حرفه ای انجام شود.

توصیه های لازم قبل از کشیدن بخیه در منزل

  • زخم را برای اولین روز باندپیچی و خشک نگه دارید.
  • بعد از روز اول، روزی ۲ بار زخم را با آب تمیز بشویید. از پراکسید هیدروژن یا الکل استفاده نکنید زیرا باعث کند شدن روند بهبود ی زخم می شود.
  • بهتراست زخم را با یک لایه نازک وازلین و یک باند پانسمان کنید.
  • وازلین بیشتری بزنید و باند را در صورت لزوم تعویض کنید.
  • طبیعی است که بخیه ها در جایی که بخیه یا منگنه وارد پوست شده، مقدار کمی قرمزی و تورم ایجاد کند. ممکن است زخم و جای بخیه ها دچار خارش یا احساس تحریک شود. هر روز زخم خود را از نظر عفونت بررسی کنید.
  • ممکن است بخیه شما به باند احتیاج نداشته باشد، اگر کثیف نشود، چرکی نمی شود و باید سعی کنید لباس به محل بخیه تماس نگیرد. اگر از بانداژ استفاده می کنید، هر ۲۴ ساعت یکبار و یا هر زمان خیس یا بسیار کثیف ش آن را عوض کنید.

جمع بندی
بخیه ها بعد از این که زده می شوند؛ پس از مدتی باید کشیده شوند. این مدت زمان بستگی به نوع زخم و زمان بهبودی و همچنین نظر پزشک دارد. اما معمولا بین 7 تا 14 روز طول می کشد تا بتوانند بعد از بخیه زدن، آن ها را کشید. زدن بخیه در منزل و کشیدن آن به سبب مزیت های فراوان این کار، امروزه مورد توجه قرار گرفته است. می توان بدون حضور در کلینیک ها در صورت به وجود آمدن زخم در بدن، از تیم های تخصصی پزشکی برای بخیه زدن کمک گرفت.

اسکرول به بالا