5%

نرسینو سامانه جامع خدمات درمانی

تست پی سی ار تبريز

PCR test Tabriz

تست پی سی ار تبريز یکی از رایج ترین روش های تشخیص ویروس کرونا است از اولین روز شروع علائم قابل تشخیص بوده و درطول هفته اول اوج می گیرد و تا هفته سوم  تست مثبت شده و پس از آن قابل تشخیص نیست. زمانی که چند روز از شروع علائم کرونا گذشته است بهترین زمان انجام آزمایش PCR است. وقتی شما می‌خواهید پاسخ این سوال را بدانید که آیا در حال حاضر مبتلا به کرونا ویروس هستید یا خیر. شما می توانید خدمات تست پی سی ار تبريز را از نرسینو دریافت نمایید

تست پی سی ار تبريز نرسینو

تبريز يكي از كلان شهر هاي ايران است كه در اين شرايط پندمي، به علت جمعيت بالا مي تواند ايجاد مشكل كند. به همين خاطر توصيه مي شود كه به محض مشاهده اولين علائم كرونا مانند تنگي نفس، سرفه، تب يا عطسه به نزديك ترين آزمايشگاه تبريز به منظور انجام تست پي سي ار مراجعه كنيد.

جهت دریافت خدمات تست pcr در منزل می توانید وارد صفحه تست کرونا در منزل شوید و با شماره تماس های موجود با نرسینو تماس حاصل فرمایید.

تست پی سی ار تبريز

انواع تست كرونا و تست پی سی ار تبريز

  • تست آنتی بادی

تست آنتی بادی کرونا (آزمایش سرولوژی) آزمایش خونی است که میزان آنتی بادی که در مبارزه با بیماری کرونا در بدن شما ایجاد شده است را مشخص می‌کند. با دادن تست آنتی بادی در واقع متوجه می‌شوید که آیا سیستم ایمنی شما به عفونت کرونا پاسخ داده است یا خیر. در این تست وجود دو آنتی بادی در خون شما چک می‌شود:

  • آنتی بادی IgM که در هفته‌های اول عفونت ایجاد می ‌شود.
  • آنتی بادی IgG که پس از بهبودی ایجاد می ‌شود.

توجه داشته باشید تست آنتی بادی نمی‌تواند به شما بگوید که برای چه مدت زمانی در برابر ویروس کرونا ایمن خواهید بود. چرا که مدت زمانی که این پادتن‌ها از شما محافظت می‌کنند مشخص نیست.  در این تست نمونه‌ای از مخاط بینی و یا گلو گرفته می‌شود سپس وجود ماده ژنتیکی ویروسی یعنی RNA مورد بررسی قرار می گیرید. در تست PCR کرونا وجود یک یا چند ژن این ویروس را می سنجند.

در تست PCR بررسی می‌شود که آیا در حال حاضر در بدن خود ویروس کووید 19 فعال دارید یا خیر. آزمایش PCR قادر نیست که مشخص کند که آیا در گذشته مبتلا به ویروس کووید 19 شده‌اید یا نه.

  • تست پی سی ار

این تست که یکی از رایج ترین روش های تشخیص ویروس کرونا است از اولین روز شروع علائم قابل تشخیص بوده و درطول هفته اول اوج می گیرد و تا هفته سوم  تست مثبت شده و پس از آن قابل تشخیص نیست.

زمانی که چند روز از شروع علائم کرونا گذشته است بهترین زمان انجام آزمایش PCR است. وقتی شما می‌خواهید پاسخ این سوال را بدانید که آیا در حال حاضر مبتلا به کرونا ویروس هستید یا خیر.

در صورت گرفتن پاسخ مثبت یعنی در زمانی که آزمایش داده بودید آلوده به کووید 19 بوده‌اید. لازم به ذکر است نتیجه مثبت  PCR لزوماً نشان دهنده حضور ویروس زنده نیست  تنها تاییدی برای حضور RNA یا ماده ژنتیکی ویروس است. اگردارای علائمی همانند تنگی نفس، تب و سرفه هستید اما نتیجه تست PCR  شما منفی است حتما با پزشک مشورت کنید انجام CT-SCAN نیز در این مورد توصیه می گردد.

در صورت داشتن علائم کووید 19 حتما با پزشک فعال در حوزه کرونا ویروس گفتگو کنید تا شما را راهنمایی کنید.

درباره ويروس كرونا بيشتر بدانيم

ويروس كرونا در صورتی که تماس مستقیم با غشاهای مخاطی وجود داشته باشد، می تواند افراد دیگر را آلوده کند. همچنین عفونت در صورت لمس سطح آلوده و سپس لمس چشم، بینی یا دهان می تواند رخ دهد. به طور معمول قطرات بیش از شش فوت (حدود دو متر) را طی نمی کنند و در هوا نمی مانند.

با این وجود باتوجه به عدم اطمینان فعلی در مورد مکانسیم های انتقال؛ اقدامات احتیاطی در خصوص airborne در بعضی کشورها و همچنین تعیین برخی روش های پرخطر در کشورهای دیگر به طور مداوم توصیه می شود.
به نظر می رسد سطح RNA ویروسی به زودی پس از شروع علایم در مقایسه با دیرهنگام تر در بیماری افزایش می یابد. این موضوع احتمال وجود انتقال در مراحل اولیه عفونت را افزایش می دهد، اما برای تایید این فرضیه داده های بیشتری لازم است.

میزان انتقال گزارش شده از یک فرد دارای عفونت علامت دار بسته به مکان و مداخلات کنترل عفونت درآن منطقه متفاوت است. بر اساس یک گزارش مشترک از WHO و چین؛ میزان کووید ۱۹ ثانویه در بین ده ها هزار فرد دارای تماس نزدیک با بیماران قطعی در چین بین ۱ تا ۵ درصد است.
انتقال SARS-CoV-۲ از افراد بدون علامت (یا افراد درون دوره نهفتگی) هم شرح داده شده است. هرچند؛ وسعت این رخداد نامعلوم است. غربالگری سرولوژیک در مقیاس بزرگ شاید بتواند تصویر بهتری از دامنه عفونت های بدون علامت فراهم کرده و آنالیزهای اپیدمیولوژیک را آگاه کند؛ چندین آزمایش سرولوژیکی برای SARS-CoV-۲ در دست تهیه است.

تست پی سی ار تبريز

کاربرد تست PCR در بیماری های عفونی

کاربرد تست PCR در بیماری های عفونی به‌طور خلاصه در موارد زیر قابل بیان می‌باشد:

  • تشخيص میکرو اورگانیسم‌هایی كه به صورت عادی قابلیت کشت دادن را ندارند.
  • تشخيص میکرو اورگانیسم‌هایی كه سرعت رشدشان آهسته است.
  • تشخيص میکرو اورگانیسم‌هایی كه به تازگی کشف شده و روش دیگیری برای شناسایی آن‌ها موجود نیست.
  • غربالگری بیماری‌های عفونی
  • تشخیص بیماری و بررسی پاسخ بدن به درمان

تا به امروز بیش از ۱۰۰ اورگانیسم مختلف را مي‌توان با تست PCR شناسايي کرد. نکته‌ مورد توجه در این زمینه این است که نمونه‌ی مناسب برای انجام تستPCR، علاوه بر خون می‌تواند بافت یا سایر مایعات بدن باشد. همچنین در این تست نیازی به تازه بودن نمونه نیست. البته عدم التزام به تازه بودن نمونه این است که شرایط نگهداری نمونه رعایت شود که این امر نیازمند دستگاه‌ها و تجهیزات سردکننده و نگهدارنده‌ی مخصوص است. انتقال فرد به فرد سندرم تنفسی حاد ناشی ازکرونا ویروس ۲ (SARS-CoV-۲) همانند انتقال آنفلوانزا به طور عمده از طریق قطرات تنفسی باشد. با انتقال از طریق قطرات تنفسی، ویروس هنگامی که فرد آلوده سرفه، عطسه، یا مکالمه میکند، در ترشحات تنفسی رها می شود. بنابرين براي جلوگيري از شيوع بيشتر اين ويروس، توصيه مي شود كه به محض مشاهده اولين علائم براي انجام تست پي سي ار اقدام كنيد.

اسکرول به بالا